Köp villkor

Fakturering
Bara Företag
Betalningsvillkor är 30 dagar. Vi mailar fakturan till dig några dagar efter det att vi skickat varorna. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till bokförd adress. Leveranstid
Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager levererar vi varorna inom 1 – 4 arbetsdagar. Om det du har beställt inte finns i vårt lager, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. Vid eventuell leveransförsening meddelas du eller får en delleverans. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa.

fraktkostnad 99 skr Fraktfritt över 500 kr

Öppet köp
Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan. Varan får naturligtvis inte vara använd. Vid retur eller byte kontakta oss för information om hur du går tillväga. Kostnaden för returfrakten står vi för.

Reklamationer
Är varan felaktigt levererad eller skadad kan du reklamera den. Kontakta oss för information om hur du går tillväga.

Kontakta oss på E-mail: www.info@europabutiken.se  Tele: 0480.20998

Välkomna!

Välkomna till europabutiken